UA-90722054-1

GEL GAMBIR JANTAN

Khas Untuk Anda Yang Mengalami Masalah Cepat Pancut

 • MELAMBATKAN PANCUTAN
 • MENGATASI MASALAH MUDAH NGILU
 • MENJAGA ALAT KELAMIN ANDA

  APAKAH GEL GAMBIR JANTAN?

  Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) adalah produk yang diformulasi dari bahan organik terpilih dari Malaysia, Indonesia, Arab Saudi, India, Afrika. Bahan-bahan terpilih ini diproses menggunakan teknik pengilangan moden di Malaysia  mengikut garis Good Manufacturing Practices (GMP), Halal, Bersih dan Selamat malah lulus KKM.

  KANDUNGAN PRODUK GEL GAMBIR JANTAN

  Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) adalah gel yang dihasilkan 100% bahan organik terbaik dan terpilih antaranya Uncaria Gambir, Sandalwood, Virgin Coconut Oil, Spearmint, Papermint, Aloe Vera dan Jojoba Oil.

  Jika anda lihat semua produk untuk menghasilkan Gel Gambir Jantan (MenSkin Gel) ini adalah dari bahan organik. Ia tidak dicampur dengan sebarang bahan kimia berbahaya ataupun dadah terlarang!

  Ia selamat, bersih, halal dan tanpa kesan sampingan.

  Adakah Gel Gambir Jantan sama dengan Gambir Sarawak?

  Anda jangan TERKELIRU! Gel Gambir Jantan 100% berbeza dengan Gambir Sarawak. Gambir Sarawak hanyalah getah pokok yang dipotong nipis. Ia banyak dijual dalam bentuk kepingan kecil ataupun dibotolkan.

  Untuk menggunakan gambir sarawak, anda perlu bancuh getah tersebut dengan air, kemudian baru disapu di alat sulit lelaki. Jika salah bancuhan, pengguna atau pasangan akan berasa panas apabila bersama dan simptom sampingan boleh terjadi kepada pengguna di mana kulit alat sulit boleh melecet atau mengelupas. Ia sangat berisiko jika kerap diguna.

  Gel Gambir Jantan ni halal dan daftar KKM tak?

  Produk ini telah didaftar dan lulus KKM dengan nombor pendaftaran NOT150502642K, Syarikat pengeluar produk ini adalah 100% milik bumiputera islam dan kilang juga adalah kilang milik bumiputera islam dengan status GMP, Halal dan kilang berdaftar dengan KKM.

  Kami tidak sesekali menjual produk yang boleh membahayakan pengguna melalui produk yang tidak selamat dan mengandungi kesan sampingan! Sebab itulah kami melalui proses RnD selama bertahun untuk hasilkan produk 100% organik, bebas bahan kimia berbahaya atau dadah terlarang tanpa kesan sampingan yang mudaratkan kesihatan pengguna!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Gambir Jantan

 • RM60.00


 • 2 or more RM55.00
 • 3 or more RM50.00
 • 4 or more RM45.00
 • 5 or more RM40.00
 • 10 or more RM35.00

Related Products

Pro Gold

Pro Gold

Kini Anda Tidak Perlu lagi Risau. Dengan Kandungan 100% Berasaskan Herba & Semulajadi Menjadikan..

RM80.00

Catuaba

Catuaba

FUNGSI UTAMA CATUABA ADALAH- Menguatkan badan yang letih. Memberi tenaga- Kembalikan te..

RM100.00

Xgene Royale

Xgene Royale

XGENE MENJAGA & MEMELIHARA ZAKAR ANDA SUPAYA KEKAL SIHAT TANPA ADA MASALAH UNTUK BERAKSI 7 ..

RM99.00

Tags: Gambir Jantan