UA-90722054-1


XGENE MENJAGA & MEMELIHARA ZAKAR ANDA SUPAYA KEKAL SIHAT TANPA ADA MASALAH UNTUK BERAKSI

 

7 MANFAAT XGENE ROYALE

Membina otot zakar
Mengembalikan prestasi anggota kelamin
Mengekalkan keremajaan anggota kelamin
Merangsang penghasilan sperma berkualiti
Agen penjagaan dan pemantapan anggota kelamin
Menghapuskan bakteria dan parasit di sekitar alat kelamin
Menyegarkan dan melembutkan kulit di sekitar alat kelamin
 

Kenapa Anda Perlu Menggunakan XGENE?

Kenapa Anda Perlu Menggunakan XGENE?

Xgene adalah krim khusus untuk menyegarkan dan memulihkan fungsi alat kelamin lelaki yang diformulasi oleh Dr. Ismail Tambi (Pakar sakit tuan). Krim ini merupakan penawar untuk menyelesaikan masalah kesihatan terhadap anggota kelamin yang disebabkan oleh faktor pemakanan dan gaya hidup yang menyebabkan tahap kesihatan lelaki semakin kurang. Antara kesan yang dapat dilihat dari permasalah itu, alat kelamin tidak berfungsi dengan baik pada ereksi terbaik serta tidak mampu bertahan lama

 

Apa itu XGENE?

XGENE merupakan krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat kelamin lelaki. XGENE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. Menjadikan alat kelamin kuat dan mantap secara semula jadi.Kenapa perlu menggunakan XGENE?

Faktor pemakanan dan gaya hidup kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan alat kelamin, pembuluh darah pada alat kelamin tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan alat kelamin lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.Bagaimana XGENE bertindak?


Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI yang terkandung di dalam XGENE bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim XGENE diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan. FORMULASI XGENE akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel pada alat kelamin.Bila kesan penggunaan XGENE dapat dilihat pada alat kelamin?

Kesan pengunaan XGENE dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika XGENE digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.Adakah XGENE dapat MEMBESARKAN, MEMANJANGKAN dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?

Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.Siapa yang harus mengunakan XGENE?

XGENE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.
 

Kandungan XGENE

Air, Gliserin, Eksrak Eurycoma longifolia, sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Stearate, Trideceth-6, polysorbate 80, vitis vinifera (minyak biji Anggur), prunus amygdalus dulcis (sweet salmond), Minyak badam manis, olea europaea (buah zaitun), citrus grandis @ buah grape fruit (grape fruit), ekstrak buah, DMDM hydantion dan pewangi

 

TESTIMONI

 
 

 

 

 

 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Xgene Royale

  • RM99.00


  • 2 or more RM190.00
  • 3 or more RM270.00
  • 4 or more RM320.00
  • 5 or more RM345.00

Related Products

Gambir Jantan

Gambir Jantan

GEL GAMBIR JANTANKhas Untuk Anda Yang Mengalami Masalah Cepat PancutMELAMBATKAN PANCUTANMENGATASI MA..

RM60.00

Pro Gold

Pro Gold

Kini Anda Tidak Perlu lagi Risau. Dengan Kandungan 100% Berasaskan Herba & Semulajadi Menjadikan..

RM80.00

Catuaba

Catuaba

FUNGSI UTAMA CATUABA ADALAH- Menguatkan badan yang letih. Memberi tenaga- Kembalikan te..

RM100.00

Tags: Xgene Royale